Alla inlägg den 12 mars 2022

Av Fester Bestertester - 12 mars 2022 22:27

Jag vill inte framstå som en tiggare här på bloggen. Vad fasen, Bosse Rulltårta och jag har hittat på mycket skoj genom åren. Han som är tät, en hundring hit eller dit spelar ingen roll för honom. Istället sablar han ned mig och anklagar mig för att vara en notorisk suput som väljer flaskan framför mat. Inget kunde vara mer fel, jag finansierar mitt drickande på egen hand. Dessa ord författas från min mobiltelefon, jag är på puben just nu. Jag ställde Bosse en simpel fråga och fick ett nej. Det respekterar jag och han borde respektera mig tillbaka. För övrigt har jag jättekul på puben utan snåle Bosse.


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - 12 mars 2022 22:06

Jag tackade vänligt men bestämt nej att gå på krogen med min så kallade kompis Ronny. Han ska bara ha pengar av mig att dricka sig berusad på och jag har börjat tröttna på hans "viggarpersonlighet". När ska han fatta att jag sliter för brödfödan, när ska han fatta att jag inte är hans personliga bankomat? Aldrig? Gå du på krogen och sup bort allt du äger och har, jag har slutat bry mig. Kom sedan inte till mig och be om ett lån då du satt sprätt på slantarna på dumheter. Fatta det!


MVH/Bosse Rulltårta

Av Fester Bestertester - 12 mars 2022 21:05

Det slår aldrig fel, om kvällarna får jag ökad ångest, ökad paranoia och ökad rösthallucinos. Jag resignerar, när symptomen kommer måste jag se till att klara livhanken, det är prio ett. Är det så konstigt att jag ringer akutenheten när det är som det är? Jag tycker inte det. Som tur är har jag ett stort lager Stesolid att ta, de hjälper en smula. Men jag kan inte gå runt påverkad av medicin hela dagen, då blir jag snabbt beroende. Då får jag kavla upp skjortärmarna och ta kampen mot Sjukdomen på alla upptänkliga sätt. Det är inte lätt att vara behandlingsresistent schizofreniker.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 12 mars 2022 20:43

Efter att jag tog hem seriealbum från mina föräldrars dödsbo har mitt intresse för tecknat åter växt. Jag har köpt på mig fem album med världens styvaste journalist och en del kom jag ihåg, då jag ofta läste äventyren som barn. De har gjort ett stort avtryck i mig. Det blir att beställa alla album där finnes, jag vill ha allt. Jag har redan lagt en beställning på bland annat "Tintin i Amerika" vilken är slut men ska nytryckas. Jag lyckades med konststycket att beställa två "Tintin i Kongo" plus originalet i svartvitt. Hoppas att ordern inte kom fram, för då får jag fyra av det nyss nämnda albumet. Just nu är det mest Tintin i mitt huvud, men även Spirou är en förträfflig serie. Jag blir aldrig för gammal för kvalitet.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 12 mars 2022 19:57

En annan har inte varit på lokal på över en vecka och nu är jag rejält sugen på att gå till puben. Jag pratar om bästa puben God vän naturligtvis. Ni som följer bloggen kanske vet att det är mitt favvoställe då jag nämnt det tidigare några gånger.


Det blir att ringa min polare Bosse Miljonären Rulltårta och höra om han vill följa med. Men säger han nej så lutar det åt att jag går till puben ändå. Väl där kan man slå sig i slang med Ismedin, Wladimir och allt vad de heter. Inga stela, inbundna och tystlåtna svenne-bananer utan eldiga och spontana människor.


Glöm inte att hela världen möts på God vän. Sitt inte hemma och uggla, kom ned till puben du också. Det är ikväll det händer.


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - 12 mars 2022 18:51

Jag sitter och sneglar på min fina klocka, min dyra Longines. Jag har två olika modeller att växla mellan då jag köpte min första på 90-talet och min andra i höstas. Tyvärr fick jag inte ha den på mig när jag var inlagd, så den stannade, men hoppade igång igen när jag rört på klockan tillräckligt mycket. Den har alltså inget batteri. Har tittat i instruktionsboken hur man ställer in tiden, men det vågar jag mig inte på. Jag får svälja stoltheten och gå med klockan till urmakaren och be dem ställa in tiden åt mig. Jag kan tänka mig att betala för den tjänsten så klart. Min initiala förälskelse i klockan har tyvärr lagt sig, men jag uppskattar den mycket. Fattas bara, då den kostade över 18 000 spänn. Den kommer att hålla längre än jag lever.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 12 mars 2022 18:13

Stolliga lilla frugan fick värma en burk ravioli till mig och resultatet blev lyckat. Precis lagom varmt. Jag blev så glad att jag lät henne smaka lite försiktigt på maten och gav henne den tomma burken så hon fick slicka den ren. Nu har jag satt mig i mitt herrum och läskar mig med lite punsch och tar ett par gifflar till den. Frugan ligger och latar sig nere i källaren, kanske går jag ned dit och tar för mig av hennes kropp lite senare. Just nu mår jag bra och det har jag delvis frugan att tacka för. Vi är lyckligt gifta, inte tu tal om saken.


MVH/Arg motalabo

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards