Alla inlägg den 6 mars 2022

Av Fester Bestertester - 6 mars 2022 22:05

En storartad dag väntar imorgon då lilla frugan och jag ska till min gode vän Nils-Erik. Därför gör jag tidig kväll, jag måste vara i form för morgondagen. Jag stack till tokiga frugan lite torrfoder, sedan gick jag upp på markplanet och borstade tänderna. Nu sitter jag i min nattskjorta och släcker snart ned både Internet och belysning. Ha det bra och lita på att jag kommer att förlusta mig imorgon.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 6 mars 2022 21:59

Min kran Goran fixade fram både brännvin och starköl och det för en rimlig summa. Jag började dricka av det igår och har så jag klarar mig hela natten. Om jag nu väljer att sitta uppe. Tyvärr är groggvirket snart slut, men jag kan snapsa, det är inga problem. Att ha en påligtlig kran är livsviktigt för mig. Tack för senast, Goran.


MVH/Hasse Promille

Av Fester Bestertester - 6 mars 2022 21:38

Oron är tillbaka som vanligt och jag har medicinerat mot den, men det har inte hjälpt. Då ligger ett samtal till akutenheten inte långt borta. Kanske kan en kvinnas röst lugna en trasig individ som mig. Jag har varit utskriven sedan förra fredagen och har hållt mig ifrån att ringa AE (akutenheten) hela den tiden. Ett litet bakslag är väl inte hela världen. Monica, Gunilla och allt vad ni heter: snart ni kanske får en riktig särling på tråden.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 6 mars 2022 21:38

Det ligger fem fimpar i min askkopp. Jag kan ha fått i mig en till ute och det skulle innebära att jag står på sex ynka ciggisar rökta. Jättebra! Toppen! Det blir inget mer rökt idag, vill inte gå ned på gården och förlita mig på att nyckeln till porten ska fungera. Sex cigaretter är ju fenmenalt bra. Nu väntar jag på att det ska bli morgon så jag får ta mig en till. För ikväll blir det inget mer.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 6 mars 2022 20:09

Finemang, det har bara blivit tre cigaretter idag. Fast mina dagar flyter ihop, det kan ha varit idag jag fimpade i en askkopp utomhus. Okej då, säg att jag rökt fyra cigaretter, det är riktigt bra det med. Helt rökfri blir jag nog aldrig, men man kan ha det som en önskedröm att fimpa för gott. Vanligtvis har jag förr om åren rökt cirka ett paket om dagen och det intaget har jag mer än halverat. Jag kör med snus och nikotinsugtabletter för att hålla nere på rökat. Finns det något mer beroendeframkallande än cigaretter?


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 6 mars 2022 19:31

Jag har handlat tre semlor tills jag ska gå bort. Det blir en sväng till min gode vän Nils-Erik med matrona imorgon. Med mig tar jag min stolliga lilla fru, men hon står på en sträng diet, så semla blir hon utan.


Nils-Eriks fru kommer att svänga ihop en mustig gryta och den ser jag fram emot. Tanken är att min lilla toka ska få äta med oss människor i Nils-Eriks herrum. Även en liten djungelvilde måste äta ibland.


Förutom semlorna tar jag med mig kex och punsch, det ska Nils-Erik och jag förlusta oss på efter maten. Jag parkerar lilla frugan i köket och hoppas hon snappar upp ett och annat i matlagningens simpla konst. Vi herrar tar oss lite punsch och något annat gått från min väns barskåp medan maten lagas till.


Måndagen kommer att bli storstilad, jag kan knappt bärga mig.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 6 mars 2022 18:37

Tråkiga söndag är här. Jag skulle vilja liva upp dagen med ett besök på bästa puben God vän och vara lite social. Då kan det räcka med kanske tre öl och det har jag råd med. Blir att snacka med Fikret, Muhammed, Ismedin, Wladimir och God vän-chilenarna. Prata lite persiska, men Wladimir har sagt åt mig att lära mig spanska istället. Det är väl ingen idé att ringa min rika och snåla vän Bosse Rulltårta, han håller hårt i lädret. Han har råd, men kanske inte lust. Jag har lust men inte råd. Sicket dilemma...


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - 6 mars 2022 17:32

Idag ska jag inte göra ett skapandes grand, ska bara vara hemma och vila upp mig. Var en sväng till affären och det sög musten ur mig. Nu har jag lite mat hemma i alla fall. Det blir att knoppa tidigt idag, då jag har tvättstugan klockan sju imorgon bitti. Jag har inget uppe att göra ändå, har slut på alkohol. Tråkiga söndag är snart (nåja) avklarad.


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards