Alla inlägg den 21 mars 2022

Av Fester Bestertester - 21 mars 2022 23:59

Nu är jag sugen på lite brottning igen. Det har inte blivit någon match på flera dagar och jag känner hur suget växer i mig. Det blir att mejla en bekant och höra om han är på, om han vill och törs möta mig i en skoningslös kamp. En annan har brottats med killar sedan puberteten och känner till brottningens ABC. Jag är inte lätt att få ned på alla fyra, men skulle så ske får motståndaren ta för sig av vad jag har att erbjuda. Jag gillar hårda tag och läder och nitar. Tänk att tumla runt endast iförd en skinnväst och dito keps. Rob Halford, gå och göm dig. Har jag tur blir det brottning redan på tisdagen, det behöver jag.


MVH/Lennart K Lindström

Av Fester Bestertester - 21 mars 2022 23:43

Varje morgon är jag helt förstörd när klockan ringer och jag stänger av den och trynar vidare. Tro't eller ej, men ibland har jag faktiskt saker att göra. Det är dags att ta nattmedicinen och jag hoppas på att bli trött av den. Om inte så får jag väl slösurfa mig trött. Det kan ta flera timmar innan första gäspningen, synd man inte har mediciner med lite mer krut i. Stilnoct har jag testat och skulle gärna bli återinsatt på den, den sov jag bra på. Inte kan jag ta Nozinan heller, den "krockar" visst med någon annan medicin. Den enda rogivande medicin jag har är Alimemazin (stavning?), men den ger inte önskad effekt. I värsta fall får jag ta en vaknatt igen, det är inte hela världen. Men de får inte dugga tätt, jag blir knas av sömnbrist. Förr om åren gick jag och lade mig redan klockan elva och gick upp vid sex på morgonen. Det var på den tiden jag hade god sömnhygien. Nu får jag vara glad för varje timmas sömn jag får. Jag är less på att sova bort morgon och förmiddag.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 21 mars 2022 21:52

Jag drömmer om framtida besök på bästa puben God vän. I mitt sällskap finns Bosse Krösusen Rulltårta och vi läskar oss så det står härliga till. Det lär inte stanna vid en dröm, på fredag och/eller lördag komer min plånbok vara skapligt välfylld tack vare ett stundande besök hos socialen. Bosses ogina beteende är förlåtet, vi ska rulla hatt som aldrig förr. Jag kanske till och med har pängar att bjuda ett kjoltyg på cider eller vin. Det blir ett samtal till Bosse redan imorgon, då ska vi spika tid för utgång. Jag har inte sett Fikret och gänget på flera dagar, de undrar väl vart jag har tagit vägen. Men på fredag (eller lördag) smäller det, då kommer två goddagspiltar att beträda den aktade puben. Hellre pank och lycklig än tät och olycklig. Hör du det, Bosse?


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - 21 mars 2022 19:01

Jag började dagen med två starköl vilka jag hade över sedan tidigare. Sedan var jag på Systembolaget klockan tio och köpte mig åtta burkar Sjukommatvåan. Tyvärr gjorde jag bort mig. Jag satte mig på en centralt belägen plats alldeles nära Systembolaget. Det var jag och Mannen med militärkepsen som satte oss där. Det tog inte så lång tid innan två vakter kom fram till oss och började bråka.


Jag surnade till och skvätte öl på ena vakten, då drog de båda sina batonger. Vi förklarade för dem att vi inga intentioner på att flytta oss hade. Då ringde uslingarna snuten, vilka kom inom fem minuter. Jag blev rejält förbaskad och reste mig upp i vredesmod.


"Ta ert pick och pack och dra härifrån" skrek jag. Det resulterade i en minst sagt omild behandling av snuten. Handbojor på... De knycklade in mig i baksätet och blev tillsagd att säga till om jag skulle spy. Eftersom jag nästan jämt är berusad blir jag aldrig fyllsjuk, så jag la ingen pizza i patrullbilen.


Vi hann inte sitta så länge på bänken, skulle tro att klockan var runt elva när jag låstes in i fyllecellen. Jag har nyss kommit ut och vet ni vad? Jag fick tillbaka mina överblivna öl, tre stycken.


Jag skulle ha sagt till Mannen med militärkepsen att vi skulle sätta oss lite undanskymt, det är delivs hans fel att jag blev haffad, även fast jag hjälpte till att bli tagen av snuten. Nåja, han är förlåten, jag är myndig och tar mina egna beslut.


Nu hoppas jag på en snutfri sittning på tisdag. Då ska jag sätta mig i en park och dricka. Jag vill inte hamna i en kall cell imorgon också. Fy för griniga snutar och vakter.


MVH/Hasse Promille

Av Fester Bestertester - 21 mars 2022 18:14

Satte precis i The Exploited's första skiva "Punk's not dead". Förstklassig! Bandet utvecklade punken och har influerats av heavy metal, en skön blandning med andra ord. Wattie Buchan (sångaren i bandet) har jag sett intervjuer med och i en pratade han illa om Henry Rollins och Jello Biafra. Jello Biafra sades vara "a faggot". Festligt. Bandets bästa skiva är antingen den första eller den senaste, "Fuck the system". Väldigt hård musik som kan ta ett tag att vänja öronen vid. Men när man väl gjort det svänger det som bara den. Oi, oi!


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 21 mars 2022 17:33

Nu lyssnar jag på ett gammalt hederligt band, nämligen Sham 69. Låten "Cockney kids are innocent" tonade precis bort. Det är klassisk punk för er som inte känner till bandet. Deras största hit är "If the kids are united" och den är med på skivan jag spelar. Rivig musik, på min ära. Jag kommer att fortsätta på inslagen väg, har lagt fram "Never mind the bollocks" med Sex Pistols. Punk har jag gillat sedan jag var i trettonårsåldern.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 21 mars 2022 17:17

Det blev en sväng till Mötesplats Helknas. Var där vid klockan ett ungerfär. Caféet var stängt på grund av vattenläcka igen, var bara några månader sedan sist. Vi fick alla trängas i det så kallade vardagsrummet och det är ju urtråkigt. Jag stod ut i kanske 20 minuter, sedan tog jag min jacka och drog därifrån. Imorgon ska tydligen caféet ha öppet igen, då stannar jag där lite längre. Det fanns folk att skratta åt, men jag var inte upplagd för något sådant. Vi ses imorgon, alla på Helknas. Då ska jag skratta åt er alla.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 21 mars 2022 00:05

Förhoppningsvis får jag inga order i natt, jag ser fram emot cirka elva timmars sömn. Jag har medicinerat klart för dagen och börjar känna mig trött. Hade tänkt att gå upp vid elva så jag hinner köpa lunchlåda innan de tar slut i affären. Jag är fasligt trött om morgnarna, även om jag som idag lägger mig tidigt. Jag skulle lika gärna kunna sitta uppe, med andra ord, men kommer nog inte att göra det. Jag sover bort obehaget, jag sover bort hungern. Sömn är förträffligt och jag behöver rikligt av den varan. Vi får höras igen senare idag.


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards