Alla inlägg den 26 mars 2022

Av Fester Bestertester - 26 mars 2022 23:03

Det har inte blivit någon sömn ännu. Jag undviker att vara uppe sent, men ibland fallerar det. Jag måste försöka sova snart då lilla frugan och jag är bortbjudna på en bit mat imorgon. Jag ska hinna med att skrubba frugan ren och själv ska jag raka mig och applicera väldoftande after shave i ansiktet. Men visst kan jag vara vaken hela natten om det inte blir någon sömn. Men jag vill vara i toppform hemma hos min värd Nils-Erik. Vara rapp i tanken och det talade ordet. Det blir ett rejält glas punsch så hoppas jag att sömnen tar mig efter det. Det är imorgon det smäller, en mustig gryta lagad från grunden hos min gode vän.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 26 mars 2022 22:01

Det är herr X här. Jag sitter mol alena i min lägenhet och känner för att snacka. Är det okej att ringa dig den här tiden på dygnet, Hasse? Vi behöver inte dryfta djupa saker, lite kallprat duger gott. Vill helst inte ringa akutenheten, bättre då att ringa en vän. Jag känner mig nedstämd och att få höra en mänsklig röst skulle göra susen för mitt mående. Hör av dig till mig antingen via SMS, ett faktiskt samtal eller i ett PM. Jag väntar otåligt på ett svar.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 26 mars 2022 21:53

Jag sitter hemma och dricker idag. Kul med lite omväxling, parkbänken kan vänta några dagar. Det innebär att jag ej har exponerat mig för ordningsmakten, hemma får jag bli så full som jag vill. Dessutom har gänget lite dåligt med pengar och har inte råd att bjuda dem på mer än en enstaka bärs. Jag har inga problem med att sitta själv och dricka, men jag kan sakna gänget lite grann i alla fall. Men jag har ett ständigt tomt schema och har all tid i världen att träffa dem veckan som kommer. Nu går vi mot varmare tider, så man slipper frysa så fasligt som under vintern sittandes på bänken. Mina starkvaror räcker inte fullt ut denna helg, men jag kan alltid ringa min kran Goran, han kan fixa fram det mesta. Nu ska jag återgå till drickandet och porrsurfande. Hej med er och hoppas ni också har en förträfflig dag.


MVH/Hasse Promille

Av Fester Bestertester - 26 mars 2022 18:56

I november drar mitt favoritsportevenemang igång, det är fotbolls-VM för herrar. Sverige måste besegra Polen på bortaplan, gör man det är man med i slutspelet. Det blir ett VM utan Italien, som överraskande slogs ut av Nordmakedonien. Danmark, ärkefienden, är klara för VM liksom mitt reservlag Tyskland. Ett VM utan Sverige är kul, men inte lika kul som när de deltager. Kom igen nu, mosa Polen, gossar gulblå. Inte för att Sverige har något att hämta i VM, men alltid kul att se laget i tävlingsmatcher. Och innan VM spelar man i Nations League, i september närmare bestämt. Lägg till Allsvenskan så är fotbollsschemat fullspäckat. Det är kul med fotboll.


MVH/Tjotta Olssons överman

Av Fester Bestertester - 26 mars 2022 18:47

Jag ringde min vän Bosse Rulltårta idag. Jag förlät honom för hans snålhet och undrade om han ville följa med till bästa puben God vän. Svaret blev ett ja, ett rungande ja. Toppen! Sitter just nu och förfestar hemma hos mig och går till puben om cirka en timma. Väl där ska jag frottera mig med Fikret, Ismedin, Wladimir och alla andra stammisar. Jag har så det räcker till en rejäl fylla, plånboken är välfylld. Och kanske vinner jag pengar på spelmaskinerna, då omsätter jag dem i öl. Eller cider som jag bjussar en galant dam på. På God vän dricker man bort sina sorger och besvär. På God vän möts hela världen.


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - 26 mars 2022 18:31

Leksands IF är lite av ishockeyns Hammarby IF. De har supportrar lite överallt. Jag tycker det gullas alldeles för mycket med laget, så jag glädjs åt när de tappar poäng. Man spelar åttondelsfinal mot IK Oskarshamn och förlorade första matchen. Tjoho! Jippie! Det får vara slutgullat med Leksand från och med nu. Inte för att jag har några känslor för Oskarshamn, men hellre dem än Leksand. Ut i åttondelen, det får vi hoppas på. Eller hur?


MVH/Tjotta Olssons överman

Av Fester Bestertester - 26 mars 2022 17:56

Jag och stolliga lilla frugan är bjudna hem till Nils-Erik med fru. Hans rekordeliga fru ska laga en gryta med kokt potatis åt oss alla, det ser jag fram emot. Jag ställer min lilla fru i köket och hoppas hon snappar upp ett och annat så att jag i framtiden kan få lite mer variation på maträtterna. Naturligtvis tar jag med mig en flaska punsch som Nils-Erik och jag ska kalasa på. Endast det bästa är gott nog åt oss. Jag plockar fram strypkopplet och tar med mig frugan. Vi ses imorgon.


MVH/Arg motalabo

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards