Alla inlägg den 7 mars 2022

Av Fester Bestertester - 7 mars 2022 23:45

Det är dags för kvartsfinal i Svenska supen och mitt härliga IFK tar sig an Hammarby IF på bortaplan. Haschdimman kommer att ligga tät på Tele2 Arena när Bajens fans samlas för att stötta sitt knaslag. Jag vill se ett IFK som ej inhalerar luften på arenan (då vet man aldrig vad som kan hända) och som går för seger direkt efter avspark. Sönderknarkande Södermalmsbor knäcker man som vandrande pinnar med rigor mortis. Vänta och se, bara. Framåt, framåt, framåt, kamrater! Härliga IFK!


MVH/Tjotta Olssons överman

Av Fester Bestertester - 7 mars 2022 23:00

Nu mår jag bra och är redo för att gå och lägga mig. Imorgon hänger jag på låset till Systembolaget, jag ska köpa ut en ansenlig mängd starköl och avnjuta merparten på en parkbänk. Jag vill inte sitta hemma på kammaren och hinka bärs, jag vill göra det i sällskap med goda vänner.


Jag behöver inte ringa runt och bestämma tid och plats, det löser sig automatiskt, då vi heltidsdrickare flockas vid ingången till bolaget när de öppnar, vi är i majoritet där och då. Kanske hamnar vi i Olaiparken, kanske blir det i Hörsalsparken, kanske blir det någon annanstans.


Jag hoppas på en snutfri sittning, uppehållsväder och sällskap av mina bästa polare. Inget kan gå fel, jag är upplagd för party, lita på det. Vi ses fem i tio imorgon, mina vänner.


MVH/Hasse Promille

Av Fester Bestertester - 7 mars 2022 19:38

Idag har det blivit fem eller sex cigaretter på mötesplatsen och en hemma efter det. Sex eller sju cigaretter alltså och det är ganska bra. Sitter nu med en snus inne och kommer att gå ned på gården först om nån timma eller så. Aldrig ett helt paket om dagen igen, så mycket kan jag lova. Men sluta lyckas jag nog aldrig med. Aja, jag tar det vackert med neddragningen, jag har inte lovat någon att bli rökfri. Puff, puff!


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 7 mars 2022 19:30

Det börjar dra ihop sig till ett samtal till akutenheten, AE. Jag tror inte att jag ringt dem sedan i början av februari denna månad när jag blev upplurad till dem och inlåst 23 dagar mot min vilja. Naturligtvis hoppas jag få prata av mig rejält och helst med en kvinna med mjuk stämma. Det blir inte bara sjukdomsprat, jag vill prata om mina intressen musik, sport och motorcyklar. "Oh, kom upp till oss, vi har så goda smörgåsar". Nej du, den går jag inte på igen. Jag suktar inte efter en ny inläggning, jag känner att jag bara vill prata av mig. Då är AE första, bästa ställe jag kan komma på.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 7 mars 2022 18:43

Jag gav bort min pant, summan blev 43 kronor. Jag ger den alltid till en törstig kompis, då har han råd med ett sexpack och lite annat gott. Han längtar hela veckan på att det ska bli måndag så han får min pant. Där kan vi snacka om en ölfixerad kille, han är värre än jag. Jag antar att han köper ICA:s billigaste blask, det köpte jag själv idag. Låt dig väl smaka, NN. Nästa vecka kommer jag förbi dig med panten igen.


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards