Alla inlägg den 16 mars 2022

Av Fester Bestertester - 16 mars 2022 22:04

Imorgon är det dags för injektion med medlet Zypadhera. Den sätts i skinkan, men gör inte speciellt ont. Värre då att dra ned byxor och kalsonger inför sjuksköterskan. Det kan ta tid innan man så att säga betjänas, då sjuksköterskan ska komma ut i väntrummet och se en sitta där och skaka på benen och trumma med fingrarna på låret.


Sedan tvingas man sitta kvar i hela tre timmar så att man inte tuppar av och får åka upp till akuten och sova av sig sprutan. Visst, vi får smörgås och kaffe, men det är förbaskat långtråkigt att sitta i rummet vi sitter i och glo.


Min önskan är att få slippa sprutan och enbart stå på Clozapine, den bästa antipsykosmedicinen, men vården litar inte på mig att jag tar mina tabletter som jag ska. Det är för jäkla drygt att bege sig till mottagningen i svinottan för ettt stick i skinkan.


Jag får injektionen var fjortonde dag, men det känns som jag får den betydligt oftare. Imorgon är det dags igen. Usch!


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 16 mars 2022 17:31

Mötesplats Helknas hade öppet som vanligt. Det var så kallat husmöte när jag var där, men det är inget för mig, så jag gick till caféet. Men dra mig baklänges, de hade stängt för vattenläcka. Igen! Det var ju inte länge sedan samma sak inträffade, då hade de stängt i kanske en vecka. Nåja, jag får bli hemma resten av veckan, så går jag dit på måndag igen. Kaffe och glada skratt (åt de andra deltagarna), det är inte helt fel.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 16 mars 2022 17:21

Vädret var inget vidare idag. Glada gänget och jag höll till i Olaiparken. Jag hade åtta öl med mig och de andra något liknande. Tydligen hade snuten tagit Mannen med militärkepsen innan jag dök upp. Då kanske snuten resonerade som så att "nu har vi jagat bort buset" och så kom de inte tillbaka. Vi hade det jättetrevligt och som vanligt bajsade Mannen med det illröda ansiktet i en buske. Han Jukka gick iväg lite tidigare än oss andra, han skulle till soc och hämta ölpengar, det är han värd. Allt som allt en toppendag, fast det var lite kallt om rumpan att sitta på bänken. Det här måste vi göra om, grabbar.


MVH/Hasse Promille

Av Fester Bestertester - 16 mars 2022 00:59

Det är dags att ta kampen mot utomjordingarna och göra så med morakniven i högsta hugg. Vi är under attack från reptilianer och annat avskräde så det kommer an på oss agenter i "O:s" sold att göra vårt jobb. Jag kommer att patrullera innerstaden redo för strid, lita på det. Behövs det kan jag rycka ut till Navestad eller andra avkrokar, men då jag förflyttar mig till fots kan det vara för sent att stoppa attackerna, jag får hoppas på att det finns fler agenter ute och gör sitt jobb och att de befinner sig närmare det intergalaktiska buset än jag. Vi har en stark laguppsättning, jag har haft telepatisk kontakt med andra kämpar. Ingen Clozapine i världen får mig att däcka i natt. Jag har mina förpliktelser att tänka på och ta mig an.


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards