Alla inlägg den 23 mars 2022

Av Fester Bestertester - 23 mars 2022 23:35

Det blev att storhandla hos min lokala konditor under dagen. Besöket slutade med en potatisbakelse, fyra finska pinnar, två gifflar och två mandelkubb. Vet ni vad? Jag har bara en giffel kvar, allt det andra har jag satt i mig som den syndare jag är. Till det drack jag lite punsch och det gjorde verkligen susen.


Nu sitter jag nöjd och funderar på att bjuda frugan på den sista giffeln. Jag har ett ansvar att ta väl hand om min tokiga lilla fru och jag gör det med den äran. Jag är proppmätt och får inte i mig den sista godsaken. Imorgon är den fornad, men det duger åt min fnoskiga lilla fru.


Kanske blir det ett återbesök hos sockerbagaren imorgon, då tror jag jag köper en kanellängd och några mazaränger. En guldkant på vardagen är inte helt fel.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 23 mars 2022 23:10

Mitt intresse för Tintin har väckts åter efter att jag tog hem mina album från mina föräldrar. De var i risigt skick, så jag gav mig ut på jakt efter nyutgåvor och jag hittade några i en bokhandel nere på stan. Har redan samlat på mig tio album med den orädde journalisten och törstar efter mer. Ska härnäst köpa "Faraos cigarrer" och "Blå Lotus". Vilken fröjd det är att förlora sig i Tintins äventyr. Vältecknat och bra story. Tyvärr har jag dålig ekonomi och får vänta tills nästa pension trillar in på kontot innan jag köper fler album. Tintin, det är finkultur det.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 23 mars 2022 22:41

Jag har en potentiell köpare av mina serietidningar. Tror jag har elva stycken Gigant och de vill jag ha fem kronor styck för, det är mest 70-talare. Vidare har jag en hel kasse full med Svenska Mad, 70- och 80-talare. Men de vill jag ha tio kronor styck för. Jag har kollat vad de ligger ute för på en auktionssite och det är ingen orimlig summa. Jag har alltid varit lite av en samlare och har svårt för att kasta bort saker. Tror bestämt det var förra året jag fick mina TV-spelstidningar sålda. De bara låg och tog upp plats. Tar med mig en kasse tidningar till stället min eventuella köpare och jag kommer att befinna oss imorgon och hoppas på det bästa.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 23 mars 2022 20:59

Åter krånglar skivspelaren i datorn. Skivan jag lyssnar på hackar hela jäkla tiden. Försöker att lyssna på lite härlig punk (UK Subs) men det går inget vidare. Ändå har jag gnuggat skivan med putsduk och det grundligt. Förbaskat att tekniken ska krångla. Ska man inte kunna ha en liten musikstund utan att joxet ska krångla? Jag funderar på att ge upp och byta skiva. För vissa skivor spelas upp utan problem. Men det är ju UK Subs jag vill lyssna på just nu.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 23 mars 2022 20:12

Det blev en vända till socialen idag. Hämtade ut några tusenlappar, så nu har jag så jag kan gå på krogen. På grund av min dåliga ekonomi har jag levt på pasta och vatten i snart en vecka, men det ska det bli ändring på snarast. Inte för att jag har tänkt beställa dyr krogmat, men jag kan lyxa till det hemma i köket. Köpa lite kött och steka, till exempel.


Det får bli ett telefonsamtal till min kompis Bosse Burgen Rulltårta och höra om han följer med. Det är alltid trevligare att ha sällskap med sig när man går till puben/krogen än att köra solokvist. Fikret, håll två stolar lediga för mig och Bosse. Vi kommer om några dagar och lita på att vi är törstiga. Hela världen möts på God vän.


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - 23 mars 2022 19:35

Nu kan jag äntligen logga in på forumet Flashback igen. Jag har varit avstängd en tid (en vecka?) och det var första gången det drabbade mig. Jag blev avstängd på grund av otillbörliga PM, inget annat. Innan avstängningen hade jag fått en varning, men bättrade mig inte, så då blev det en tids avstängning. Det får mig att tänka på forumet min kompis startade och jag var med som administratör. Då ip-bannade vi medlemmar hejvilt. Nåja, nu ska jag försöka att sköta mig. Flashback är ju kul, nu är jag med i gemenskapen igen.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 23 mars 2022 18:35

Har lyssnat på "High voltage" med AC/DC och nu "Let there be rock". Toppenskivor! Bon Scott var förträfflig på att sjunga. Håller honom högre än Brian Johnson, sångaren som tog över efter Bon Scotts död. Fast jag gillar allt med bandet. Jag spelar rätt högt, men klockan är inte mycket, så jag tycker inte att grannarna har anledning att klaga. Rock'n'roll ska spelas på hög volym. När jag har lyssnat klart på "Let there be rock" byter jag till "Flick of the switch", då med Brian Johnson på sång. Jag avskyr såsig musik, lugn musik och elektronisk musik. En elbas, två gitarrer och ett trumset, se där en vinnande kombination i mina öron. Rock on!


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards