Alla inlägg den 24 mars 2022

Av Fester Bestertester - 24 mars 2022 19:11

Jag har skivor med Deep Purple, jag har skivor med Led Zeppelin, jag har skivor med KISS, jag har skivor med Iron Maiden. Robert Plant från Led Zeppelin har en fin pipa. Ian Gillan har en helt okej röst, men jag gillar inte hans falsettskrik. Bruce Dickinson som fick ta över mikrofonen i Iron Maiden efter Paul Di'Anno var en styvare sångare än sin föregångare. Paul Stanley och Gene Simmons från KISS har helt okej röster. Jag höll på att glömma Lemmy, han har en rivig och skön stämma. Men högst håller jag Ronnie James Dio. Han har varit med i flera stora band (bland annat Rainbow och Black Sabbath) och hans röst är som gjord för sångens ädla konst. Hans band Dio är en ren njutning att lyssna på, även om jag inte har alla tio plattorna med dem. Just nu lyssnar jag på "Heaven and hell" med Black Sabbath och sitter och trallar med i texten. Ronnie James Dio, mannen med den gyllene sångrösten.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 24 mars 2022 18:53

Ikväll ska det täflas i fotboll i Solna, denna gudsförgätna håla. Lilla Sverige tar emot Tjeckoslovakien och på spel står en plats i fotbolls-VM senare i år. Jag är optimist och tippar två ett till Sverige. Vinner man mot Tjeckoslovakien får man möta Polen i en direkt avgörande match. Jag tror Polen har hemmaplan och att Sverige åker på smörj mot dem. Men så klart jag hoppas på dubbla segrar. Hej Ravelli, heja Brolin!


MVH/Tjotta Olssons överman

Av Fester Bestertester - 24 mars 2022 18:43

Min sjukskrivning håller på att gå ut och staten vill tvinga ut mig i arbetslivet. Har inte jobbat på flera år på grund av dålig rygg, men nu kanske jag blir tvungen att göra det ånyo. Men jag har inga kvalifikationer eller meriter. Vad för slags arbete skulle jag kunna få? Skräpplockare? Det låter faktiskt inte så dumt, i alla fall nu när det är vår ute. Vi får se vad de säger på Arbetsförmedlingen. Hoppas jag inget jobb får, jag går gärna sjukskriven ett tag till. Fast min ekonomi skulle förbättras och då har jag råd att gå på bästa puben God vän två gånger i veckan. Men är det värt mödan att arbeta? Jag vet inte.


MVH/Bosse Rulltårta

Av Fester Bestertester - 24 mars 2022 18:33

Det blev ett besök på Systembolaget idag. Jag tog på mig finkläder och kontorshatt och greppade käppen. Den underlättar promenaden och går även utmärkt att slå i huvudet på tuggummituggande slynglar. Det blev två flaskor prima Punsch, en Xanté och en konjak. Nu är jag hemma åter och ska ned till frugan och lägga mig på hennes madrass och ge order om thaimassage. Någon nytta ska man ha av sin stolliga lilla fru. Efter det är det jag som tar mig lite punsch i favoritfåtöljen och spelar upp en stenkaka på grammmofonen. Detta har alla förutsättningar att bli en toppendag. Lite gött måste man få unna sig, inte sant?


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 24 mars 2022 17:58

Jag är ond in i hjärteroten. Andras olycka gläder mig. Jag tycker om att skratta åt utvecklingsdstörda. Jag tror inte på alla människors lika värde. Min kropp (och själ) är besatt av Hin Håle. Demoner har jag etablerad kontakt med, de kommer till mig på telepatisk väg eller genom röster som visst bara jag kan höra.


Jag går aldrig i kyrkan då jag mår dåligt av allt kristet. Dessutom får jag inte göra det för min herre Satan. Istället får jag befallningar om att bränna ned alla kyrkor som jag kan. Har ännu inte agerat på de rösterna, men kanke, kanske i en framtid att jag gör det.


Att jag skulle ha paranoid schizofreni är skrattretande. Jag är inte utvecklingsstörd, jag är mäktig, en mäktig djävulsdyrkare. Jag kan ta livet av folk bara genom att vifta med handen. Misshagar du mig kommer det att stå dig dyrt. Du sätter väl dig inte upp mot Satans ställföreträdare på jorden? Jag tänkte väl det.


Mitt liv har ett syfte, en högre mening än vad ni arma satar kan tänka er. Jag är en potentiell frälsare som ska rädda er från Gud och hans lama religion. Belöning nu och all olycka till mina fiender. Jag väntar inte på att bli "belönad" i Himlen, jag vill ha det som är mitt och det som jag förtjänar i detta liv. Hail Satan!


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 24 mars 2022 17:18

Prisa Gud! Min kompis gav mig idag åtta burkar Bellman och en hela Exploderer. Vi har det kärvt båda två, men han hade fått låna en närståendes kort och shoppade loss. Nu har jag till två fyllor, två härliga fyllor. Spriten låter jag bli idag, då jag inte vill grogga på Coca-Cola. Det blir en sväng till affären imorgon och då ska jag köpa Schwepppes, riktigt groggvirke. Ett stort tack till dig, NN! Nu kan jag bli på pickalurven två dagar i rad. Lita på att jag kommer att återgälda gåvan.


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards