Alla inlägg den 13 mars 2022

Av Fester Bestertester - 13 mars 2022 22:45

Jag är mätt och belåten efter att frugan lagat god mat till mig. Punschflaskan och gifflarna är bortplockade, nu återstår bara att sova. Jag kan ligga och vräka mig i dubbelsängen min, då frugan oftast sover nere i källaren. Jag har fått nog av henne för idag, men kan gå ned till henne och begagna mig av hennes gula lilla kropp närhelst jag känner för det. Men jag är sugen på sömn, inte sex.


Tror jag bara har fem, sex gifflar kvar, så jag måste till speceristen imorgon för lite mer godsaker. Nappar väl åt mig en förpackning riskakor också, då frugan borde utfodras och det ordentligt. Det är ytterst irriterande att höra henne gapa och skrika efter mer mat. Mer, mer, mer! Nåja, nu tackar jag för mig så hörs vi en annan dag.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 13 mars 2022 22:15

Äntligen börjar helgen ta slut och det blir åter vardag. På grund av dålig rygg kan jag inte jobba och inte heller gå långa sträckor, det är därför jag ofta sitter ned på en parkbänk och dricker.


Klockan tio öppnar mitt vattenhål, min oas. Jag pratar så klart om Systembolaget, platsen jag frekventerar minst fem dagar i veckan. Jag kommer att gå ned på stan tjugo i tio på morgonen så hinner jag ned till bolaget i god tid innan de öppnar. Ta ett bloss och snacka ihop sig med sköna gänget om var vi ska sitta och läska oss.


Själv har jag levt rätt snålt denna vecka, så jag har råd att slå på stort. Jag tänker mig en flaska Explorer och ett knippe öl. Det får räcka, det blir till en fin sittning utomhusdrickande. När min dryck är slut går jag tillbaka till Systembolaget för några kvällsöl. Risken finns att man blir nekad att handla, men ett försök ska jag göra.


När jag var ute tidigare idag träffade jag på Mannen med det illröda ansiktet och han var i toppform efter att ha druckit en förpackning handtvål. Vi lovade varandra att ses imorgon. Bara han nu inte hamnat i fyllecell. Karl'n har ingen mobiltelefon och kan således vara svår att hitta. Men han känner till de platser gänget och jag brukar hålla till på, så vi kommer nog att råkas nu på måndag.


Snart är det slut på ensamheten, snart får jag mig ett redigt rus. Som jag längtar.


MVH/Hasse Promille

Av Fester Bestertester - 13 mars 2022 20:12

Det var inte min mening att göra dig gramse, Bosse Rulltårta, men du måste förstå min frustration när jag bara har pengar att gå på krogen för max två dagar i veckan. Jag vet ju att du sitter på en förmögenhet och jag tycker faktiskt att du borde kunna dela med dig till oss mindre bemedlade. Det gick alldeles utmärkt att gå på krogen ensam, jag hade det trevligt med Ismedin och gänget, men visst saknade jag ditt sällskap. Ska du inte ta och låna ut en femhundring så kan vi gå båda två på krogen veckan som kommer? Jag vill fortsätta ha dig som vän, men har lite svårt för dina Moderat-fasoner. Va' fanken, vi har ju känt varandra länge, jag vill behålla dig som vän. En pengautlånande vän.


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - 13 mars 2022 19:23

Det börjar bli dags för mat, ta upp frugan ur källaren och ställa henne vid spiseln. Falukorv, kokt ris och påssås står på menyn. Om frugan lyckas får hon smaka några riskorn, blir det oätligt blir det några snärtar på lår och rumpa. Som husets överhuvud är det viktigt för mig att bli servad av min tokiga lilla fru på daglig basis. Steka falukorv, hur svårt kan det vara? Jättesvårt om man kommer från Thailands djungler där de äter grillade tarantlar, larver och gräshoppor. Skärpning, lilla Phain. Våga inte misslyckas, då får du inte se dagsljus på flera dagar. Man måste ha pli på sitt fruntimmer och det har jag även fast hon ofta gör mig besviken.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 13 mars 2022 18:59

Nu får det ta mig tusan vara nog! Det går dåligt för mina lag i sportens värld och mitt privatliv är katastrofalt. Sitter mest och glor på datorskärmen hela dagarna och gör jag inte det så ligger jag apatisk på sängen. Jag behöver en rejäl spark i baken, men vem ska utdela den? Min kontaktperson? Min boendestödjare? Jag orkar inte lägga två strån i kors, jag har problem med inhandling av livsmedel. Känns som att jag börjar bli ett fall för ett gruppboende. Men det skulle ta knäcken på mig. En vuxen karl som inte kan sköta sig själv... Jag har sedan ett par timmar parkerat vid datorn på min hårda karmstol och blir sittandes tills det är dags att gå och lägga mig. Jag vill ha ett liv. Som de sa i stortyska riket om sådana som mig: ein Dasein ohne Leben.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 13 mars 2022 17:58

HBTQ är det finaste man kan vara. Till och med djur är homosexuella, de är extra fina djur. Jag såg en bild på Faecesbook där det stod "Kion is gay and might have a crush on Kuvu". Texten stod skriven på en bild från en tecknad serie. Inte ens barnen ska skonas, bögpropagandan måste bultas in i våra trångsynta skallar redan från koltåldern. Fattas bara att James Bond blir afrikan, bög eller kvinna i nästa film. Jag tror bestämt jag måste kräkas.


MVH/Werner von Oben

Av Fester Bestertester - 13 mars 2022 17:57

IFK Norrköping tävlar borta mot Haschets IF och ligger under med tre två. Vad fasen, här trodde man på seger när Snoka ledde med två noll. Att släppa in (minst) tre mål i en och samma match är inte okej. Se till att sparka tränaren med en gång och bestraffa speglarna, prygla dem gärna. Så dåligt, IFK...


MVH/Tjotta Olssons överman

Av Fester Bestertester - 13 mars 2022 00:01

Jag lyssnar på ELO, Electric light orchestra. Namnet kommer från benämningen "light orchestra" och med det menas en orkester av "normalmått". Som så många andra fastnade jag för panglåten "Don't bring me down" 1979 och köpte skyndsamt skivan på formatet kasett. Discosmörja, men jag fortsatte köpa skivor med gruppen och jag blev inte besviken. Just nu snurrar skivan "Face the music" i datorn och den är riktigt bra. Jeff Lynne är en talangfull låtskrivare och är inte helt oäven vid mixerbordet. ELO:s musik har varit närvarande sedan min barndom och jag gillar dem lika mycket år 2022 som 1979.


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards