Alla inlägg den 8 mars 2022

Av Fester Bestertester - 8 mars 2022 20:29

Jag lyssnar på "Killers" med Iron Maiden. Det är Paul Di'Anno på sång och jag gillar hans röst. Jag har bara haft de sex första med bandet, vet inte riktigt varför. Men jag såg dem uppträda på Nya Ullevi för kanske tio år sedan och det var en bra konsert. Kanske man skulle köpa sig "Seventh son of a seventh son". Den är säkert bra. Iron Maiden rockar loss än idag, än har de inte tacklat av. Hoppas jag. Vem vet, senaste skivan kom ut häromåret, den kanske man skulle köpa.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 8 mars 2022 19:53

Det blev en sittning på Stortorget idag. Det var jag och några törstiga kompisar, vi hade det jättetrevligt. Jag hade åtta burkar Bellman och alla gick åt. Ingen blev haffad och ingen gjorde i brallan, det var bra, det. Mannen med det illröda ansiktet hade gått på toaletten vid RIA-byrån eller vad det heter nuförtiden så han slapp kladdig byxbak. Inget regn, inga kalla vindar och inga snutar. Så skulle det vara jämt. Tyvärr blev jag nekad att handla en andra gång på Systembolaget, så nu sitter jag här utan god dryck. Men jag tröstar mig med att det snart är läggdags och att jag kommer att vakna till en ny dag. En ny dag och nya öl.


MVH/Hasse Promille

Av Fester Bestertester - 8 mars 2022 19:28

Min förbaskade CD-spelare bara hackar. Jag har putsat skivorna, jag har tvättat dem och inget hjälper. Min datorkunniga kompis trodde på dålig laser, eller vad det nu var. Fasen, då måste jag lämna in datorn på reparation och det har jag ingen lust med. Jag är beroende av Internet och vill inte vara utan det i dagar eller veckor. När skivan hackar blir jag förbaskad, när den inte hackar bara väntar jag på att den ska börja med det. Vissa skivor går att spela och vissa inte. Jag har mest skivor i den senare kategorin. Grrr...


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 8 mars 2022 18:30

Det blev en sväng till både speceristen och Systembolaget idag. På Systembolaget blev det två flaskor punsch och fyra starköl och hos speceristen blev det gifflar, riskakor (till frugan) och lite annat smått och gott. Nu är jag äntligen hemma och har precis hällt upp ett glas punsch till mig själv. Jag hade frugan uppe i huset en stund och gav henne en hel riskaka att mumsa på, nu är hon undanstoppad och ur vägen nere i källaren. Tre gifflar ligger på bordet framför mig, de sköljer jag ned med punsch av bästa sort. Det är viktigt att rå om sig själv.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 8 mars 2022 18:08

Femårsjubileumsfirandet på mötesplatsen blev inställt på grund av covid-19-smittan, så nu är det dags för ett sexårsfirande. Det blir gratis fika och gratis korv med bröd. Sedan har en i personalen gjort sitt egna melodikryss som jag ska vara med att försöka lösa. Förmodligen kommer det att bli fullt med folk, men jag ska armbåga mig fram till korvarna och trycka i mig en tre, fyra stycken. Kul initiativ, såklart att jag dyker upp.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 8 mars 2022 17:58

Det blev en sväng till bokhandeln idag för inköp av tre Tintin-album. De  heter "Castafiores juveler", "Plan 714 till Sydney" och "Tintin i Tibet". Det fanns några till i affären och de kommer jag att köpa imorgon. Efter det ska jag höra mig för om affären kan beställa hem resterande album till mig. Det tycker jag de borde kunna fixa. Jag har nyligen hämtat hem mina gamla seriealbum från mina föräldrars dödsbo och det gav mig blodad tand. Inbundna och gedigna album, det är finemang.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 8 mars 2022 01:07

F*n h*lv*t*s sk*t! Jag kan inte beställa saker från nätet. Jag måste logga in via mobilt bank-ID och det har jag inget. Bank-ID har jag, men inte mobilt. Jag hade tänkt att beställa några tröjor och några seriealbum och så går det inte. Fasen!!! Förr om åren har jag kunnat beställa från min dator, men sedan något år eller så går det inte längre. Jag är så förbaskat oteknisk så jag saknar ord. Jag vill ha mina tröjor. Jag vill ha mina seriealbum. Mina, mina, mina!


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 8 mars 2022 00:47

Jag minns inatt AC/DC:s sångare Bon Scott. Knarkaren, suputen och geniet Scott. Lyssnar på "Highway to hell" och har innan det spelat flera skivor med honom vid micken. Han söp sig till döds, det har han gemensamt med John Bonham. De trillade av pinn samma år och rockar säkert loss uppe i Himlen. "For those about to rock we salute you".


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards