Alla inlägg den 19 mars 2022

Av Fester Bestertester - 19 mars 2022 23:27

Mitt visthus är fyllt med godsaker. Mazariner, gifflar, potatisbakelser och mycket annat ligger och trängs i mitt skafferi. Där har jag även frugans kattmat och riskakor. Skulle någon sosseknekt göra inbrott hos mig begår denne ett svårt brott då tjyven kan komma undan med för hundratals kronor bortstulet gods. Jag tarvar minst en bakelse eller kaka om dagen, gärna betydligt mer. I visthuset förvarar jag även min punsch, min kära stapelvara. Åh, nu blev jag sugen på något sött och gott. Ska nog synda en smula innan det blir dags att sova. En maffig potatisbakelse är jag värd, på min ära.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 19 mars 2022 21:13

Hej, detta är Bosse Rulltårta. Jag beslutade mig för att gå på puben God vän. Pengar har jag så det räcker och blir över, jag arbetar på en liten fylla just nu. Eftersom jag vet att min kompis Ronny oftast är pank erbjöd jag inte honom att följa med. Mina pengar är mina, jag är trött på hans bommande. Här är det jättetrevligt och mångkulturellt. Det pratas persiska, det pratas spanska, det pratas arabiska. Alla är välkomna så länge som man beställer något. Det är Fikret i baren noga med. Jag har sett ut en donna jag vill ha med mig hem, vi får se om det blir så. Jag ska bara smörja henne med lite cider så kanske hon blir min för natten. Vad härligt det är att vara på plats där det händer. Hela världen möts på God vän.


MVH/Bosse Rulltårta

Av Fester Bestertester - 19 mars 2022 19:34

Idag använde jag min telefon, denna jättepraktiska uppfinning. Det blev ett telefonsamtal till min gode vän Nils-Erik och vi slog fast att vi måste träffas och äta en bit mat. Nils-Eriks hushåll står för maten, så tar jag med mig lilla frugan och äter mig mätt och däst.


Nils-Erik ursäktade sig, han var tvungen att dela ut order till sin fru. Hon är ett rekordeligt fruntimmer och hon fick bestämma maten. Det vankas kåldolmar och potatis. Eftersom min stolla till fru lätt blir gasig i magen blir hon utan kåldolmarna, men en potatis eller två kan hon få. Och lite sås.


Tid och plats är Motala nu på söndag. Jag ser fram emot att träffa Nils-Erik och bli lite lullig i hans sällskap. Jag kommer med en glupande aptit, Nils-Erik!


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 19 mars 2022 17:03

Ett krig rasar mellan Ryssland och Ukraina. Miljontals (nästan tio miljoner) människor är på flykt. Jag tycker att Sverige ska ta emot sin beskärda del av de flyende. De är riktiga flyktingar och inga bidragstörstande lyxmigranter. Hade jag plats hade jag upplåtit den till en eller två ukrainare, lita på det. Krig är alltid tragiskt, men genom att ta emot de som flyr kriget kan det kanske bli lite mindre tragiskt. Jag förstår om Putin inte vill att Ukraina ska gå med i Nato, men det innebär inte att jag sympatiserar med honom. Krig är (nästan) alltid fel.


MVH/Werner von Oben

Av Fester Bestertester - 19 mars 2022 16:47

Idag har det gått lite sisådär med rökningen. Har rökt tre cigaretter och kommer så snart AC/DC:skivan jag spelar är slut gå ned på gården för ett fjärde bloss. Säg att jag kommer upp i tio cigaretter, det är ju en halvering av mitt tidigare bruk. I hallen där jag förvarar mina rökverk finns två oöppnade paket, så inte förän på måndag eller tisdag behöver jag köpa nya. Än är jag inte rökfri och kommer förmodligen aldrig att bli det, men dra ned krafigt har jag gjort. Jag är värd en klapp på axeln.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 19 mars 2022 16:42

Sveriges största parti är SAP, sozzarna. De har stöd av 32,8% av rösterna. Hur kan man se sig i spegeln som svenska och inse att man röstar på ett förtryckarparti? Sozzarna får främst röster av importerad valboskap, så de lär fortsätta vara störst tills den stora samhällskollapsen inträffar.


Näst största parti är Morderaterna med stöd av 21,4%. Jag kan till viss del förstå de som röstar på M då de alltid är pigga på att sänka skatterna. Som god tre i storleksordning kommer Sverigedemokraterna med 18,6% av sympatierna.


Det riktigt glädjande är att både Miljöpartiet och Liberalerna ligger under riksdagsspärren. Det vore förträffligt om de åkte ut. Men som genom magi (valfusk) klarar de sig nog kvar även efter nästa val.


Jag önskar kaos och samhällskollaps. Ur askan och ruinerna bygger vi åter en stark, självständig nation. En nation fri från marxism.


MVH/Werner von Oben

Av Fester Bestertester - 19 mars 2022 16:05

Det är lördag, det är helg. När jag jobbade njöt jag av ledigheten. Under våren, sommaren och tidiga hösten åkte jag motorcykel, jag gick även på krogen rätt ofta om helgerna. Att vara ledig var en lyx, jag jobbade heltid med mycket övertid.


Nu fasar jag för helgerna. Jag brukar tillbringa dagarna på sängen och på mötesplatsen i veckorna. På helgerna är mötesplatsen stängd, så jag får roa mig själv bäst jag kan. Det säger sig självt att det blir mycket sängliggande.


En och en halv dag att härda ut, sedan är det åter måndag. Jag trivs bäst när livet går sin stilla lunk.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 19 mars 2022 15:57

Jag undrar hur lång tid det kan ta att få datorns musik-/filmspelare utbytt. Själva arbetet går nog rätt fort, men firman jag tänkt anlita har fler datorer än min att fixa. En vecka kanske jag blir utan dator. Jag fixar det, men med stort besvär. Jag gör ju inget annat än att sitta här vid datorn på min karmstol. Utan Internet blir livet fasligt tomt. Jag hade ett liv innan Internet, frågan är vad jag fyllde dagarna med då, det har jag glömt bort. Vad är väl en vecka när man levt nästan 30 år utan Internet?


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards