Alla inlägg den 15 mars 2022

Av Fester Bestertester - 15 mars 2022 22:34

Det blev att unna sig lite extra idag, jag köpte glace. Jag sökte med ljus och lykta efter Glass-Oskar, den bästa glacen, men den stod inte att finna hos sillstryparen. Jag fick köpa något modernt jox, men vet ni vad? Den var faktiskt delikat. Den kostade en slant, men det sparar jag nog ihop igen, får bara skära i lilla frugans extensiva matkonto. Lite måste jag få unna mig, en annan har haft flera insändare publicerade i magasin och dagstidningar. Dessutom är jag ordförande i UFO-Östergötland och det tar en hel tid i anspråk. Jag kan inte stå i givakt sju dagar i veckan och 24 timmar om dygnet. Jag måste få vila på mina lagrar och som jag gör det. Jag tar mig lite punsch, en sked glace och en cigarill. Och jag gör det med gott samvete.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 15 mars 2022 22:25

Jag ringde syrrans man och en gammal kompis och de sa sig vara intresserade att köpa mina Tintin-album. Jag släpper dem för underpriset 100 spänn styck. I fortsättningen måste jag lugna ned mig och tänka igenom vad det är jag gör. Jag drar inte på mig skulder, jag betalar alla räkningar, men dubletter vill jag inte ha. Åker på en lindrig ekonomisk käftsmäll, men okej, det kan jag ta. Är huvudet dumt får hela kroppen lida, som min mamma brukade säga.


MVH/HerrX

Av Fester Bestertester - 15 mars 2022 21:04

Jag har lyckats med bedriften att bli avstängd från Flashbacks forum. Ett e-postmeddelande skickas till stackarn avstängningen gäller. När man reggade sig på forumet fick man inte använda hotmail-adress och liknande, därför använde jag min officiella adress. Gissa om det var jobb att luska ut min adress och mitt lösenord till min Telia-e-postadress. Men nu är det fixat. En tids avstängning kan jag ta.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 15 mars 2022 20:39

Celtic mot Rangers blir det den tredje april. Celtic leder ligan med tre poäng före tvåan Rangers och har bättre målskillnad. Detta är matchen som avgör mästerskapet. Rangers har allt att vinna och en serieseger att förlora. Någon seriesegrare förutom de två lagen har vi inte sett sedan 1985 då Aberdeen FC vann under ledning av Alex Ferguson. Tredjeplacerad laget Hearts är hela 20 poäng bakom Rangers, så guldet går till Glasgow, frågan är bara till vilket lag.


MVH/Tjotta Olssons överman

Av Fester Bestertester - 15 mars 2022 19:07

Jag lyssnar på musik från en av min ungdoms favoritband, nämligen Venom. Just nu är det deras senaste skiva "Storm the gates". Hade när det begav sig "Welcome to hell", "Black metal, "At war with Satan (det står fel utgivningsår på svenska Wikipedia), "Possessed", "Eine kleine Nachtmusic" och "Prime evil", plus några singlar och maxisinglar såsom "Manitou" och "Die hard". Prima musik med bra klös i. Tappade bandet, så det finns flera album ute som jag inte har. De ska köpas så fort jag får nys om vart de säljs. "Lay down your soul to the Gods' rock'n'roll".


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 15 mars 2022 18:58

Som vanligt har jag klantat till det. Denna gång har jag beställt dubbla album "Tintin i Kongo", "Tintin i Sovjet" och en moderniserad version av "Tintin i Kongo". Jag säljer nu dem till er, kära läsare. Hör av dig i PM med personuppgifter så skickar jag dem så fort jag får dem. Jag tar 150 spänn per album. Fasen, jag som skulle spara pengar och så blev det så här.


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards