Alla inlägg under maj 2021

Av Fester Bestertester - 15 maj 2021 19:52

En av två toppmedlemmar på det brittiska öarna är Calum (den andra är English Bob), odågan som aldrig betalar medlemsavgiften till UFO-Britain. Han klagar på att ha är "skint", pank på ren svenska.


Dock har han pengar att gå på puben för och dessutom äter han en hel del snabbmat, främst shish kebab, vilket kostar stora summor varje månad. Han har tyvärr inte varit med på en enda expedition i vildmarken, då han prioriterar fotboll och rugby före kampen.


Vore han medlem i UFO-Norrköping hade han fått foten för länge sedan, men jag har inget att säga till om om britternas arbete eller brist på arbete. Jag kan bara komma med synpunkter.


Calum skyller även på ryggont som anledning att han uteblir från livsviktiga aktiviteter. Hans rygg är det säkert inget fel på, men han framhärdar att så är fallet, att han är handikappad. Tyvärr har de inte lyckats fullt ut i Storbritannien att rekrytera högfungerande personer, så de får nöja sig med samhällets avskrap.


Notera att jag inte har något ont att säga om English Bob och hans bidrag till kampen, men Calum är sannerligen slö och det är synd då han bor en bussresa från Loch Ness. Med lite jävlarannama hade han fått fatt på odjuret däri för länge sedan.


Men Calum lovar att han ska sköta sig i framtiden och först betala medlemsavgiften och sedan ge månatliga donationer till organisationen. Det tror jag vad jag vill om.


MVH/Er sektionschef

Av Fester Bestertester - 15 maj 2021 18:31

Ja, här sitter jag och mår som jag mår. Är lite lugnare i kropp och huvud efter viss medicinering. Men jag har återkommande röster som ställer till det för mig. De är oftast elaka, men kan ibland komma med peptalk. Men det hör till undantagen. Jag vill inte ta resterande medicin än, det sparar jag till sen kväll/tidig natt. Vill inte bli trött och lägga mig nu, för då lär jag vara vaken i natt. Livet går sin gilla gång, men jag är en så kallad NPC och tittar bara på när andra lever sina liv. Själv existerar jag, men bara med nöd och näppe.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 15 maj 2021 18:19

Jag spelar ett TV-spel kallat "Bowser's fury" och det är bra, men en smula rörigt. En helt öppen värld att utforska finns, men lite svårt att veta vad man ska leta efter. Det är lite som ett "Super Mario Odyssey" i miniatyr. Spelet säljs ihop med "Super Mario 3D World" och är värt pengarna. Köp dig ett Nintendo Switch, vet jag.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 15 maj 2021 18:15

Jag har beställt en kille genom RFSL och han borde dyka upp när som helst. Han ska vara normalbyggd med genomsnittlig längd på sitt organ. Jag har dukat fram varist glas och varsin analplugg i mitt vardagsrum. Jag ska bjuda på rosévin. Vi är både införstådda med att kläderna kommer att åka av, sedan ska vi utforska varandras kroppar. Lite alkohol i systemet gör mig bara pilskare, så jag räknar med att hela flaskan kommer att gå åt. Den kan med fördel föras upp i baken om man vill skoja till det lite. Hoppas du kommer snart, min kära gosse...


MVH/Lennart K Lindström

Av Fester Bestertester - 15 maj 2021 15:57

Den ökände Slatan Ibracovic missar sommarens EM på grund av en knäskada. Så bra då, då kanske Sverige går vidare från gruppen. Slatan sprider dålig stämning och bidrar inte så mycket i spelet. Karl'n blir ju 40 i år, han borde lägga skorna på hyllan. Tyvärr har Sverige ett mediokert landslag, så några segrar i turneringen blir det nog inte, även fast man kan hoppas. Vi slipper i alla fall Slatan och det är goda nyheter.


MVH/Tjotta Olssons överman

Av Fester Bestertester - 15 maj 2021 14:39

Jag satt med gänget i Olaiparken. Vi var sex personer där och hade det väldigt trevligt. Jukka var rätt full redan när vi satte oss, han hade druckit handsprit på sitt boende. Själv köpte jag sju starköl och drack dem med andakt, ville inte ösa i mig och bli utan.


Mannen med militärkepsen fick många avundsjuka blickar, han hade en hela whisky med sig. Han bjöd mig på en slurk och det smakade bra, värmde i magen. Det är sällan jag har råd med whisky, öl blir billigare.


Jag var kvar i ett par timmar, sedan fick det vara bra. Jag gick hem till min ensamma tillvaro här hemma. Sedan var inte vädret optimalt heller, det småregnade. Vi bestämde att ses över några folköl i grönområdet på Stortorget imorgon.


Vem vill sitta ensam hemma och dricka när man kan ha det trevligt med törstiga kamrater?


MVH/Hasse Promille

Av Fester Bestertester - 14 maj 2021 23:07

Göteborg har tyvärr två lag i Allsvenskan, Häcken swing och Götet bakom flötet. Just nu ligger ett tredje lag från staden på uppflyttningsplats i Superettan, nämligen Gais. Det vore bedrövligt om ännu ett lag från landets baksida kommer att spela i Allsvenskan nästa år. Fast både Häcken swing och Götet bakom flötet kan ju åka ur serien, vi får hoppas på det. Och hoppas på att Gais tappar poäng och placeringar.


MVH/Tjotta Olssons överman

Av Fester Bestertester - 14 maj 2021 22:58

Jag såg precis ditt inlägg, Hasse. Nu är det för sent att komma på besök, men vi kan ju ses imorgon. Om du nu inte sitter i Hörsalsparken hela dagen, förstås. Alkoholen är ett överspelat kapitel för mig, jag tar mig an livet nykter. Men det ska tydligen gå att ha roligt utan alkohol har jag för mig att jag läst någonstans.


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards