Alla inlägg under maj 2021

Av Fester Bestertester - 20 maj 2021 18:54

Vår man på andra sidan Östersjön, Pekka Kekkonen, fortsätter enträget med sitt livsviktiga arbete. Han är ledare för UFO-Suomi och som han leder arbetet. Han lägger flera timmar om dagen på det livsviktiga arbetet och har upplyst tusentals finnpajsare om alien greys, shapeshifters och reptilianer.


Pekka berättar att han har investerat i en laserskrivare och att han skriver och printar ut för glatta livet. På en vecka får han ut flera hundra blad. Han delar ut dem i brevlådor och tejpar upp dem runtom i staden. Lita på att finnarna får ta del av vårt viktiga budskap.


Jag kommer att be vår ledare Sune ge honom en medalj, för det är han värd. Eller så får han ett presentkort på Alko så han kan unna sig en Koskenkorva eller två. Heja Pekka!


MVH/Er sektionschef

Av Fester Bestertester - 20 maj 2021 18:27

Det blev två gamla godingar beställda idag. "Sabotage" med Black Sabbath och "Defenders of the faith" med Judas Priest. Jag börjar närma mig allt jag hade på vinyl på det nya formatet CD. Tyvärr hade försäljaren inget med DRI, jag vill ha deras två första skivor. Fast jag blev tipsad om svenska Amazon, de har i alla fall första plattan med dem. Jag får se hur jag gör. Om någon vecka lär jag få min senaste beställning, det ser jag fram emot.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 20 maj 2021 17:55

En afghan knivhögg sju personer i lilla Vetlanda. Flera av offren var millimetrar från att dö (halspulsådern) och ett offer blev knivhuggen i buken så att tarmarna ramlade ut. Den älskvärde afghanen sökte asyl i Norge, men nekades och tog sig då till Sverige. Sverige, alla utländska drönares paradis. Bidrag, bidrag, bidrag...


Nu har svinet uppgett att han är elva år yngre än vad som står i passet. En bluffgubbe modell större är vad han är. Vi kan bara tacka Gud att inget av hans offer avled av sina skador. Nu får han sitta några år på kåken och där passar han in med tanke på den etniska aspekten.


Det enda rimliga straffet borde vara snaran. Nu kommer han att kosta skattebetalarna dyra pengar för att sedan släppas fri och börja skära kebab på närmaste pizzeria. Vilket fint samhälle vi har. Sverige har aldrig varit tryggare.


MVH/Werner von Oben

Av Fester Bestertester - 20 maj 2021 17:41

Det finns ingen anledning att klaga över måendet. Jag mår rätt bra och det trots att jag inte medicinerat idag. Om jag orkar tar jag svängen förbi God vän och hälsar på Ronny och Bosse Rulltårta. Fast det kan vara ett rätt farligt klientel som hänger där, så jag vågar inte dricka mig full, det får bli högst tre öl. Röster i huvudet har jag inga och känner inte av någon paranoia. Framför mig väntar en nyss påbörjad kväll och den måste jag fylla med något. Kanske jag avrundar kvällen med ett litet samtal till akutenheten, det vore skönt att få prata av sig lite. Allmänt prat om sport och musik tills de slänger på luren i örat på mig. Så får det bli.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 20 maj 2021 17:28

Bosse Rulltårta och jag ska till bästa puben God vän. Tanken är att vi ska dricka oss fulla för en femhundring var. Jag hämtade ut försörjningsstödet idag, så jag har råd att slå på sort. Det ska bli så trevligt att träffa Fikret och gänget över en stor stark. Vem vill sitta hemma och uggla, när man kan ta en promenad till bästa puben i stan? Hela världen möts på God vän!


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - 20 maj 2021 16:30

Vad ska vi egentligen göra med alla förståndshandikappade? Staden fullkomligt dräller av dem och de förfular gatubilden något förskräckligt. Dessutom är cirka hälften av mina så kallade vänner på Facbook efterblivna.


Skulle man inte kunna bygga läger och inhysa dem där? Gärna med ett högt stängsel runt området med taggtråd på. De sinnesslöa kan då umgås med varandra och slipper förpesta tillvaron för oss normalbegåvade (eller överintelligenta som i mitt fall).


Dock går man miste om glada skratt när de sinnesslöa hålls isolerade från övriga befolkningen, men man kan ju gå fram till stängslet och driva med de som är ute på ägorna. Göra grimaser åt dem och peka finger.


Det enda förståndshandikappade duger till är att bli skrattade åt.


MVH/Werner von Oben

SOS

Av Fester Bestertester - 19 maj 2021 23:04

Kamrat. Partikamrat. Tiden är kommen för revolution. Sossarna har vanstyrt vårt land nästan oavbrutet sedan tidigt förra seklet. De är förbrytare som satt oss i händerna på FN och det förhatliga EU, vilket har lett till en situation där vi står nära en systemkollaps.


Vidare kommer Sverige att fortsätta skicka soldater till länder i inbördeskrig eller krigsliknande tillstånd som USA många gånger ligger bakom med sin perversa syn på frihet. Svenska soldater ska skydda Sverige och garantera dess suveränitet.


Eländet började på allvar med Olof "Pinocchio-näsan" Palme 1975. Sedan dess har det bara gått utför med landet. Importerad brottslighet, klaner som bedriver drogförsäljning, styr hela bostadsområden och i Södertäljes och Malmös fall snart hela städer.


Slå dig fri från marxismens bojor och stå rakryggad mot kapitalister med sin privatiseringshysteri och ekonomiska rovdrift. Det finns en tredje väg och den har Samlingen för oberoende seloter (SOS) slagit in på ända sedan bildandet.


Återinför dödsstraffet och avrätta alla koryféer och medlöpare på fläcken. Sverige är på väg mot ett blodigt inbördeskrig och krafterna bakom det faktumet måste straffas hårt. Rösta på SOS och gör det redan i höst i kyrkovalet. Ta tillbaka kyrkan från den marxistiska pöbel som styr den, trots att en tro på Gud går på tvärs mot vänsterpolitik. Rösta rätt, rösta SOS.


MVH/Werner von Oben

Av Fester Bestertester - 19 maj 2021 21:02

Äntligen fick jag i mig lite öl, då jag var på Systembolaget vid öppningsdags. Det blev åtta burkar Bellman och de slank ned utan problem. Jag gjorde sällskap med Mannen med militärkepsen och vi satte oss på en bänk rätt centralt. Det var snutfritt, så vi fick dricka ifred. Vi satt i flera timmar och efter att mina öl var uppdruckna köpte jag tre till och den här gången gick vi båda till Stortorget och satte oss. En kille jag kallar Knubbisen kom cyklandes och slog sig ned hos oss och han hade en öl i innerfickan. Trevligt! Efter allt som allt elva starköl var jag färdig för sängen, så det blev en vinglig promenad hem för lite sömn. Nu har jag kvicknat till, men tyvärr är jag nykter. Nåja, ny dag imorgon med nya möjligheter.


MVH/Hasse Promille

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards