Alla inlägg under maj 2021

Av Fester Bestertester - 19 maj 2021 14:46

Jag var på toaletten på mötesplatsen och gjorde ifrån mig på vattenklosetten. När jag drog upp byxorna och skulle dra åt bältet gick det sönder. Jag är tjock och min mage tränger ned byxorna, jag kände hur de höll på att glida ned. Jag fick gå hem hela vägen och hålla i byxorna, så jag inte skulle gå med blottad stuss. Som tur var hade jag ett reservbälte hemma, så nu hålls byxorna på plats. Man vill ju inte åka dit för ofrivillig blottning.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 18 maj 2021 23:03

Jag lyssnar på Dirty rotten imbecills, förkortat DRI. Det är skivan "4 of a kind" och den är väl lite sisådär. Jag gillar deras två första skivor bättre ("Dealing with it" och "Crossover"), men har inte hittat dem till försäljning någonstans. Musiken är en blandning av punk och metal och är alldeles utmärkt. "Thrash zone" finns att köpa och den blir väl att införskaffa, då jag aldrig lyssnat på den. Jag känner bara till G*nza och B*ngans, men får väl googla lite extra för de två första albumen vill jag ha.


MVH/Fester Bestertester

Av Fester Bestertester - 18 maj 2021 22:39

Tydligen är det Melodifestivalen ikväll. Jag tittar inte på TV, så den hoppar jag över. Kanske är det den internationella finalen efter att de deltagande länderna fått fram varsitt bidrag. Sveriges representant är förstås en mörkhyad afrikan, det var väntat.


Ursvenskt är bara barbariet sa kvartsafrikanen Reinfeldt och visst har han rätt. Vi måste alla öppna våra hjärtan och se till att bli en minoritet i eget land. Jag önskar svenske Tusse allt ont och hoppas han sätter mikrofonen i halsen. Multikulti står i alla fall mig upp i halsen. Host, host!


MVH/Werner von Oben

Av Fester Bestertester - 18 maj 2021 21:58

Jag har lånat ut 300 kronor till en vän och jösses vilken tid det tar att få tillbaka dem. Stollen lånar pengar till höger och vänster, senast igår lånade han 200 kronor av en person. Han kommer aldrig ifatt, han blir aldrig av med sina skulder. Om och när jag får tillbaka mina pengar ska jag inte låna ut något mer till honom. Han har förvaltare och får en slant i veckan och de pengarna borde han lägga på återbetalning av lån. Istället köper han folköl för dem som den stolle han är. Kompis eller ej, så här gör man inte om man värdesätter sina vänner.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 18 maj 2021 20:19

Jag har haft stolliga lilla frugan uppe i huset idag. Bland annat fick hon använda min wc. Kände mig på mitt allra bästa humör och lät henne röra sig fritt i huset. Tyvärr är hon lite krasslig med blödande tandkött och lös avföring, så jag tänkte att om hon rör sig inne i huset eller ute på gården under mitt överinseende så får hon viss fysisk stimulans. Hon ska inte behöva ligga på sin sköna madrass 23 timmar om dygnet.


Jag är ingen feminist, men vissa rättigheter tycker jag att fruntimmer ska ha. Fast kvinnlig rösträtt eller körkort för kvinns är två saker jag motsätter mig. Och kvinnliga präster förstås. De kan få vem som helst att bli satanist.


Jag kommmer inte längre i min uppfostran av frugan. Det hon kan är allt hon kan, om ni förstår mig. Jag får dras med hennes tillkortakommanden. Men hon är ju min lilla fru och jag har vissa känslor för henne. Det är en fröjd för ögat att se henne hantera dammsugningsmaskinen naken, eller ha förkläde på sig och stå med blottad rumpa.


Jag kommer på prov att ha källardörren olåst och låta henne komma upp i huset som hon vill. Jag är en modern och redig make och ser inte kvinnor som så fasligt underlägsna. Lilla Phain är lite hängig, kanske kan hennes nyvunna frihet få fart på henne. För laga mat måste hon orka göra.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 18 maj 2021 15:18

Idag blev det ett besök på Mötesplats Helknas. Fiket har öppnat igen efter att ha varit stängt i två veckor. Det blev fyra koppar kaffe och många glada skratt. Där var Såsiga mannen, killen med ADHD och många fler. Det blev lite skratt och lite fnitter, de är så roliga, de där förståndshandikappade. När fiket stängde vid halv tre gick jag hem, det är urtråkigt att vara i de andra rummen och bara sitta och glo. Återbesök imorgon?


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 17 maj 2021 20:43

Det blev stryk borta mot stora starka Varberg. Två ett till motståndarna och jag är så arg att jag skakar. Det är en match kvar innan uppehållet, mot Ellos på bortaplan och det blir väl stryk då med. Sparka tränaren och sparka spelarna. På pungen!


MVH/Tjotta Olssons överman

Av Fester Bestertester - 17 maj 2021 17:56

Jag fick idag en skiva med Deep Purple med posten. Den heter "In rock" och är riktigt bra. Jag tappade musiken i över tio år, då jag inte fick lyssna på musik för vissa demoner. Men nu är jag fri från dem och köper på mig sådant jag haft på vinyl eller lite mer nyproducerat som jag aldrig ägt. Nästa skiva med Deep Purple blir "Machine head". Rock on!


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards