Alla inlägg under maj 2021

Av Fester Bestertester - 9 maj 2021 18:08

Jag spelar "Super Mario 3D World" så att handkontrollen glöder. Jag har 169 stjärnor (det finns tre på varje bana) och behöver bara en till för att få möta Bowser. Jag kommer att spela om de banor jag inte har alla stjärnor på för att få den sista jag behöver.


En annan börjar bli till åren kommen, men spel blir jag aldrig för gammal för. Jag har haft alla Nintendos konsoler förutom Wii U. Jag tappade intresset för spel ett par år, men nu har det väckts på nytt.


Mario har jag spelat sedan 80-talet och spelen med den karaktären håller än. Blipp, blopp, blipp!


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 9 maj 2021 17:31

Jag chockades svårt när jag öppnade mitt nya paket Ballerinakex. De två översta kexen var trasiga, i bitar. Här betalar man dyra pengar för att få njuta lite och så blir det så här. Det blir att ta på sig rocken och hatten och greppa promenadkäppen. Jag går tillbaka till handlar'n med paketet. Så här får det inte gå till i en demokrati, har det socialdemokratiska giftet spridit sig till varenda hem, varenda butik och varenda myndighet? Tydligen. Jag kommer att stå på mig och kräva ett nytt paket kex, jag är svensk medborgare och som sådan har jag mina rättigheter. Det är inte okej att två av tolv kex är förstörda.


MVH/Vän av ordning

Av Fester Bestertester - 9 maj 2021 16:32

Jag hade en härlig kille hos mig idag, han väljer att kalla sig madame Lisbet. Han är transvestit och en härlig sådan. Jag tänder på maskulina män, men en fjolla går an det också, någon gång ibland. Vi drack bubbel i min soffa för tre och kramades lite försiktigt. När jag greppade honom i skrevet visst jag att han var redo för action. Det blev lite brottning i soffan och efter det raka vägen in i sovrummet. Madame Lisbet kunde sina saker, lita på det. Nu har Lisbet gått hem och kvar sitter jag fullt tillfredsställd och nöjd. Homo, bi eller trans: jag tar allt jag kommer över.


MVH/Lennart K Lindström

Av Fester Bestertester - 9 maj 2021 16:12

Jag greppade min promenadkäpp och gick ned på byn. Det var molnligt på himlen men inget regn. På huvudet hade jag min kontorshatt, jag gör mig presentabel när jag är ute och går. På hemvägen tog jag svängen förbi sillstryparen och köpte ett paket Ballerinakex och kaffe. Det ska jag njuta av under kvällen. Man måste unna sig lite godsaker när man lever i kaos med en bångstyrig liten fru.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 9 maj 2021 15:22

Jag gick ut en sväng då jag upplevde oro i kroppen. Snurrade lite inne i stan, sedan gick jag till ghettot Hageby och kollade läget. Jag blev inte rånad, jag blev inte misshandlad. Tyvärr regnade det om än inte så mycket, men måste man ut så måste man ut.


Det är för jäkligt att man inte ska kunna må bra någon gång. Antingen är det oro/ångest, eller så är det paranoia. Jag kan inte säga att jag börjar bli van, för det slår hårt varje gång det kommer.


Nu hoppas jag att det inte blir något mer irrande förrän inatt. Det tar jag en klunk Ramlösa på.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 9 maj 2021 00:02

Jag undrar om någon vill låna mig en femhundring. Jag hade tänkt att använda den till att förgylla mitt liv med ett besök på bästa krogen God vän. Jag går på försörjningsstöd och de fascisterna (soc) ger mig så lite pengar att jag knappt har mat för dagen. Jag är redan skyldig Bosse Rulltårta 2000 kronor, så jag söker en ny långivare.


Självklart får du tillbaka pengarna, det är ett lån jag ber om, inte en allmosa. Men vill du skänka mig en slant är du förstås välkommen att göra det. Kanske nån läsare kan låna ut lite pengar, det hoppas jag på.


Jag har det tråkigt hemma i lägenheten samtidigt som folk festar på pubar o krogar runt om i stan. Det är inte rättvist. Hade inte min rygg krånglat hade jag haft ett jobb, men nu är det som det är. Låna mig en slant, kompis.


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - 8 maj 2021 22:02

Det blev att smacka i sig tre tabletter Stesolid när det stormade som värst i huvudet. De gjorde mig skönt avslappnad, precis vad de är till för. Jag har en ynka tablett till att ta, men det gör inget, för jag har hamstrat dem de dagar jag mått bättre. Har säkert femtio tabletter hemma. Jag kommer att överdosera idag, allt för att slippa kontakta akutenheten, AE. 20 milligram är skrattretande lite, inte underligt att man överdoserar när tillfälle bjuds. Någon doshöjning verkar det inte bli, jag har inget hört från min slöa kontaktperson. Men det kan jag leva med, för de dagar jag mår okej blir det inte alla fyra tabletter, vilka jag har att ta om dagen. Bu för vården.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 8 maj 2021 21:17

Tja ba! Detta är Anna-Fia från E-tuna. Jag har haft en kanonhelg med utgång både fredag ock lördag. I fredags följde jag med en mörk kille som hette Hassan. Han o jag hade sex såklart och vi körde med kondåm.


Igår var jag på Statt o blev bjuden på drinkar av en ecklig gubbe. Jag lät honom bjuda ock han hade sin hand på mitt lår. Lite tafsande dör jag inte av. Fast han hade en svettig öl mage ock jag ville inte ha sex med honom. Han lackade ur på mej när jag sa att jag skulle hem ensam.


Nästa vecka ska ja ock min kompis Carro ut på krogen ijen. Vi ska leta upp varsin arab ock ligga med dom. Svennar lockar inte längre. Ja, det var allt från mej. Puss, puss ock ha det bra!


MVH/Anna-Fia

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards