Alla inlägg under maj 2021

Av Fester Bestertester - 7 maj 2021 22:34

Jag roas av Facebook, jag skrattar gott åt vad mina så kallade vänner lägger upp. En kille har helt snöat in på katter och publicerar minst en kattbild/-film om dagen. En annan la idag upp en bild på en kvinnlig indian. Vargar är annars hans favoritmotiv. Vad är det med vargar och indianer som lockar förståndshandikappade?


Foton på halvt uppätna maträtter dräller det också av och läggs det inte upp bilder på frukost, brunch, lunch, middag och kvällsmat blir jag besviken. Jag blir sällan besviken...


Jag skriver sparsamt, men när jag gör det är det rena dynamiten. Dock är det något fel på mina vänners like-knapp då jag sällan får någon så kallad like. Fast det jag skriver är inget som idioter förstår sig på, jag vänder mig till eliten och där platsar bara ett fåtal. Det är kul med Facebook!


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 7 maj 2021 22:24

Allsvenskan i fotboll rullar vidare. Imorgon är det hela fyra täflingar med ett göteborgsderby som russinet i kakan. Ska Häcken lämna kvalplatsen eller ska IFK Götet bakom flötet stiga i tabellen? Jag hoppas på oavgjort.


Mitt Snoka täflar först på måndag då man möter pestråttorna (AIK). En mycket viktig match, Snoka måste fortsätta på det vinnande spåret för att inte halka för mycket efter topplagen. Sedan är inte AIK direkt ett lag jag gillar, för att uttrycka det milt.


Fotboll är sporternas sport och en sport jag själv utövat med viss framgång. När jag var pojk spelade jag i skolans fotbollslag och vi gick ända till final i en turnering som täckte in hela landskapet. Där orsakade jag en frispark som resulterade i matchens enda mål. Så kan det gå. Sassa brassa mandelmassa!


MVH/Tjotta Olssons överman

Av Fester Bestertester - 7 maj 2021 22:07

Min hemstad Norrköping har ett basketlag kallat Norrköping Dolphins. Namnet knycktes väl från Miami Dolphins i USA med långsökt koppling till en attraktion på Kolmårdens djurpark, dess delfinarium. Jag tittade faktiskt på en basketbollkorg idag och häpnade över färdigheten att så kallat dunka in bollen. Men det kanske är en baggis om man är en tre meter lång basketvirtuos. Nåja, Dolphins vann sin semifinal ikväll och jag var på plats utanför arenan. Men jag köade inte för att komma in där, jag väntade på injektion i mässhallarna, vilka ligger nästgårds. Jag tycker att basket är en rätt tråkig sport, för mig är det fotboll som gäller. Men det visste du väl redan?


MVH/Tjotta Olssons överman

Av Fester Bestertester - 7 maj 2021 21:41

Man undrar ju vad som driver en seriemördare. Jag har länge varit intresserad av ämnet och lirare som Ted Bundy, Pedro Alonso López och allt vad de heter fascinerar mig. Hur kan man ta livet av en människa? Hur kan man ta livet av flera som dessa gossar gjort?


Inte för att jag har några direkta planer att följa i deras spår, men lekt med tanken har jag gjort, det ska villigt erkännas. Det måste man väl ändå få göra? De är jordens avskum, men är jag så mycket bättre? Jag vet faktiskt inte.
Man kanske skulle gå till Clas Ohlson och köpa sig en förskärare. Den kan man filea mer än fisk med. Fisk? Albert Fish...


MVH/Herr X

 

Av Fester Bestertester - 7 maj 2021 20:01

Jag har inte fått in en enda aktivitetsrapport från Norrköpingsavdelningen. Ingen värd namnet i alla fall. Jag fick ett mejl men i det stod det mest vad de två deltagarna haft för skaffning och hur mycket kaffe de drack. Var är bilderna på UFO:n? Var är bilderna från ombordtagningarna?


Avdelningen existerar mest på pappret. Ett lock av spritångor ligger över den. Ja, de flesta medlemmar är riktiga suputer och väljer flaskan framför det livsviktiga arbetet. Jag har god lust att upplösa den, avskeda alla medlemmar rakt av.


Ni får en chans till, men då vill jag se resultat. Korken i flaskan och fältutrustning på!


MVH/Arg motalabo (Sune Andersson)

Av Fester Bestertester - 7 maj 2021 19:07

Jag funderar på ett litet samtal till akutenheten lite senare. Saken är den att jag tror mig ha rösthallucinationer. Något jäkelskap är det i alla fall. Mummel, skrik och viskningar. Börjar gå mig på nerverna. Jag vill bara ha tyst på joxet och bli lämnad ifred. Bland annat får jag befallningar om att ta mitt liv och att elda upp en viss fastighet nere på stan. På AE kan man få medicin som hjälper mot sådant här och den stavas Olanzapin. Antingen är det min sjukdom som spökar eller så är jag ansatt av utomjordingar. Oavsett vilket är det jobbigt och jag behöver hjälp. Kan AE ge mig den?


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 7 maj 2021 15:09

Då jag tillhör en riskgrupp (diabetes och schizofreni) fick jag erbjudande om att ta vaccin mot Covid-19. Jag är inte den som är den, jag bokade en tid till idag. Fick traska iväg till mässhallarna och få sprutan där. Än så länge har jag inte fått någon blodpropp eller något annat otrevligt, jag känner ingenting. Jag är stora killen och behöver inte oroa mig för något. Hoppas jag. Tyvärr måste jag ta en spruta till, men det är inte förräns i juni. Det är ju jobbigt att gå hela vägen till de avsides belägna mässhallarna. Nåja, första steget är avklarat. Jag är frisk och ska så förbli.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 6 maj 2021 22:48

Vår man på andra sidan Atlanten, Max Byce, har lagt UFO-arbetet på hyllan. Han bor billigt i en så kallad trailer park, men är arbetslös. Han får matkuponger (food stamps) av socialen och har tvingats pantsätta en del grejer, bland annat sin laserskrivare. Det innebär att det råder stiltje i det viktiga UFO-arbetet.


Proselyterna lyser med sin frånvaro, men Max berättar att han kommer att börja ut lappar igen, så fort han får tillbaka sin skrivare. Sydvästra USA, där han bor, är en hot spot för alien activity.


Han berättar att han ibland ger sig ut på bystan för att spana, men än har han inget att rapportera. Med en alien som president har han oddsen emot sig, men det sporrar honom bara ytterligare, sporrar honom till att kämpa hårt.


Han kommer att vara skoningslös mot rymdödlorna och de jordbor som gör deras smutsjobb. De finns överallt, men Max tänker vinna över hela landet på sin sida, stat efter stat. Max Byce är en riktig kämpe.


MVH/Er länsledare

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards