Alla inlägg under maj 2021

Av Fester Bestertester - 30 maj 2021 21:56

Min kompis ringde förut och sa att han mådde dåligt. Jag undrade om han tagit sin medicin och det hade han. Han skulle upp till akutenheten och undrade om jag ville följa med. Hu, psykakuten, där har jag varit för många gånger.


Jag sa nej på grund av trötthet. Men det är ju sant. Fast jag är aldrig trött nattetid, bara på dagarna, men för mig är det dag just nu. Det blir att ringa honom imorgon och höra hur det gick. Jag skulle tippa på två veckor på 25:an.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 30 maj 2021 21:26

Jag drömmer mig ofta tillbaka till tiden då jag var (någorlunda) frisk och gör det med en tår i ögat. Tänk att jag haft ett riktigt jobb. Att jag idrottat. Att jag var skapligt rökfri. Att jag köpte fina whiskysorter. Att jag haft motorcykel.


Vad har jag kvar idag? Inte mycket, inte ens hälsan, då jag är svårt hjärtsjuk. Jag lägger inte två strån i kors, jag skjuter upp allt jag kan till en annan dag. Jag lider av svåra så kallade negativa symptom.


Är det underligt att man vill ta sig en fylla då och då? Det är enda gången jag riktigt slappnar av, inte ens benso har den effekten på mig. Jag kanske ringer AE och gråter ut, jag vill prata med någon om mitt tunga liv.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 30 maj 2021 21:16

Jag fick ett mejl från vår man "over there", Max Byce. Han bor i en husvagn i en så kallad trailer park och har tyvärr inte tillgång till dator, så han får ge sig in till stan om han vill skriva på nätet. Men trots att han inga flygblad får ut kämpar han hårt för saken och tar varje tillfälle i akt att propagera för UFO-frågan.


Han predikar på barer och ibland rätt och slätt på trottoaren. Max har investerat i en megafon, så lita på att ortsborna får höra det livsviktiga budskapet vare sig de vill eller ej. Max Byce är förtjänt av en medalj, tycker jag. Han får stora saker gjorda med små medel. Men du får inte pantsätta medaljen, Max.


MVH/Er länsledare

Av Fester Bestertester - 30 maj 2021 16:05

Idag har jag haft en sexig stund med lilla frugan, sedan blev det dags för duschen. Jag må vara till åren kommen men är fortfarande viril. Sedan blev det kaffe och macka till frukost och jag slängde till frugan en korvslant, det kan hon behöva. Nu vilar hon i sin mysiga källare, jag orkar inte med henne mer idag.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 29 maj 2021 22:45

Jag lyssnar på en dubbel-CD med det tarvligaste bandet jag känner till: The Macc Lads. Skviorna är fulla med klassiker som "Sweaty Betty", "Now He's A Poof" och "Nagasaki Sauce". Härligt punkigt och fullt med kvinno- och bögförakt. Precis som jag vill ha det. Undrar just vilken sås de åsyftar i "Nagasaki Sauce". Jag tror jag kan gissa...


MVH/Fester Bestertester

Av Fester Bestertester - 29 maj 2021 22:08

Jag var med några förståndshandikappade på grillning tidig kväll. Vädret var fint och med mig hade jag ett sexpack 2,8:or. Upplagt för en trevlig fest med andra ord. Men jag mådde sämre och sämre och fick gå hem efter en kort stund.


Den förbaskade paranoian och ångesten gör så jag inte kan leva ett normalt liv. Jag kan alltså inte ens grilla utan att må dåligt. Det blev att gå hem och lägga sig på sängen, men oron tvingade upp mig och här stitter jag nu.


Jag har medicinerat med Lergigan, Theralen och Stesolid och kommer snart att smacka på med mer medicin. I stunder som denna överväger jag att ringa akutenheten, men vad kan de göra? Låsa in mig i en månad eller avfärda mig som hypokondriker.


Jag vill skrika ut min förtvivlan över hustaken. Jag vill bli sedd, jag vill bli kramad, jag vill bli lugnad. Det blir en rejäl överdos Stesolid så kanske jag kan lägga mig på slafen igen och förhoppningsvis somna.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 29 maj 2021 00:00

Jag måste verkligen uttrycka min uppskattning för dig, Sune. Du kämpar på trots tilltagande ålder och dåliga finanser. Utan dig hade det inte funnits något UFO-Östergötland eller ens ett UFO-Norrköping. Vi gör dagligen nya landvinningar och växer så det knakar. Snart har vi kanske råd att arvodera dig, det är du värd. Oh, store ledare, led oss vilsna själar.


MVH/Er sektionschef

Av Fester Bestertester - 28 maj 2021 22:50

UFO-Östergötland är inte demokratiskt och vi håller inte på med styrelsemöten, årsmöten och sådant tjafs. Jag är den store ledaren och kommer att fortsätta vara det tills jag dör. Jag har idag omvalt mig själv som ordförande och belönat mig med en biskvi och två skorpor till nybryggt kaffe. Jag är värd en klapp på axeln som jag står i och hela tiden kämpar för UFO:frågan. Med mig som ledare kommer vi att nå nya höjder. Grattis till mig, käre Sune.


MVH/Arg motalabo

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards