Alla inlägg under maj 2021

Av Fester Bestertester - 23 maj 2021 22:24

Idag blev det att gå upp tidigt. Men jag var helt utvilad efter att ha gått och lagt mig redan klockan nio på kvällen. Ute är det mörkt och ruggigt, men jag sitter i finrummet och smuttar på lite punsch. Om några timmar är det dags för frukost och då ska min lilla virrpanna rosta mig några suckulenta smörgåsar. Naturligtvis har jag den finaste marmelad sillstryparen kan uppbringa, jag vill njuta fullt ut.


Någon marmelad får inte frugan, men visst får hon en rostad smörgås. Till och med en bångstyrig fru måste få sig lite till livs och lita på att hon får en varierad och näringsrik kost. Blir hon hungrig mellan måltiderna har hon torrfoder i en skål nere i källaren, det går ingen nöd på henne, kan jag lova.


Till lunch blir det ravioli, jag har kvar från burken jag åt av igår. Jag råkade röra till det och fick frugan att koka spaghetti åt mig, det var ingen lyckad kombination. Då kanske ni tror att jag snärtade till frugan över gumpen, men jag tog på mig skulden själv. Jag är en progressiv make och delar inte ut reprimander i onödan.


Nu ska jag starta grammofonen och spela några gamla godingar. Jag får lite egentid och den vill jag göra det bästa av innan frugan väcks ur sin slummer och kanske ställer till det för mig. Man vet aldrig med en djungelvilde.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 23 maj 2021 21:38

Jag kanske sitter och känner efter för mycket, men jag mår lite sisådär. Upplever viss oro, det är allt. Men jag vet att oron kan växa sig stark på kort tid och gå över i ångest. Dock kan jag lova att det inget samtal till akutenheten blir, de har bara en viss antipsykotisk medicin att erbjuda. Ja, den eller inläggning då.


Jag ber ibland till Gud och har gjort så ikväll. Jag bad om att få må bra igen, att få tillbaka de goda åren. Tänk att jag hade ett liv innan jag insjuknade i min psykossjukdom. Det känns nästan som en dröm.


Jag får väl ta mig i kragen och sluta beklaga mig, men det är lätt hänt att jag börjar grubbla och då mår jag sämre. Det kanske ordnar sig om jag tar min kvällsmedicin som jag ska.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 23 maj 2021 20:37

Sitt ned i båten, grabbar. Jag menar så klart Ronny och Bosse Rulltårta. Ni tillhör båda UFO-Norrköping och borde fokusera på det livsviktiga arbetet istället för att sitta och träta helt i onödan. Dessutom har ingen av er betalat årets medlemsavgift. Den ligger på ynka hundra kronor och jag vet att ni dagligen super upp betydligt mer än så. Det är till att ha prioriteringar.


Begrav stridsyxan och skaka hand med varandra. Jag vill inte tvingas agera dagisfröken åt er och ert omogna beteende. Tänk på kampen, fokusera på den och håll er nyktra. Det har ni svårt för, där i Norrköping.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 23 maj 2021 20:19

Jag har det knapert, men försöker att spara pengar så jag kan gå på puben med Bosse Rulltårta. Men nu vet jag inte om jag vill göra det mer. Du är dum och snål, det borde du fatta. Du är en ärkekapitalist utan empati för de som har det sämre ställt än du. Jag tänker inte bjuda med dig till God vän innan jag fått en ordentlig ursäkt (och kanske några hundringar). Jag kan ha kul på egen hand. Jag kan umgås med Fikret och de andra på bästa puben God vän. Sitt du hemma och rulla runt bland dina sedlar och mynt som Joakim von Anka. Dumma Bosse, dumma dig.


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - 23 maj 2021 19:49

Ronny kallar mig bland annat för moderat och kapitalist. Det är inte sant. Jag röstar på sossarna, jag är ingen högermänniska. Jag har turen att få rätt hög a-kassa då jag för tillfället är arbetslös och att Ronny har dåligt med flis är inte mitt fel eller mitt problem.


Han sätter vår vänskap på prov. Får jag ett påhopp till är det jag som säger upp kontakten med Ronny. Han är en suput och en tiggare och ärligt talat klarar jag mig utan honom i mitt liv. Vi får se hur jag går vidare med detta, om jag vill ha förnyad kontakt med viggaren och gnällspiken Ronny.


MVH/Bosse Rulltårta

Av Fester Bestertester - 23 maj 2021 19:41

Jag köpte mig ett sexpack 2,8:or när jag var i mataffären förut. Det har stått i kylskåpet några timmar och snart ska jag ta min första öl. Smaken är den rätta, men ruset uteblir. I förrgår drack jag också sex folköl och det gav mersmak. Jag fick begär efter starköl, men si bolaget var stängt och jag har ju lovat vården att jag slutat med starkvaror.


Det är gott med öl, plus att jag har egenheten att jag ständigt måste ha något att dricka. Det sitter djupt i min förvirrade hjärna, det behovet. Jag ska bara dricka upp min 1,5:litersflaska läskeblask så går jag in på ölen. Sex folköl och fyra Stesolid ska väl lugna ned mig en smula.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 23 maj 2021 19:13

Jag tog ut frugan på baksidan av huset och lät henne springa av sig. Med mig hade jag strypkopplet, men jag litar på att min fru inte ska rymma och gifta sig med en ung adonis, så jag trädde det inte om hennes hals. Dock kom det till användning då jag med jämna mellanrum fick klatscha henne över benen för att hon skulle hålla tempot uppe.


Hon sprang i cirka femton minuter, sedan ställde jag henne i duschen. Hon duschade i kallt och fräscht vatten och skrubbade sig noggrannt med rotborsten. Efter duschen fick hon koka lite spaghetti till mig, vilka jag hade en burk ravioli till som stolliga lilla frugan fick värma i mikron.


Då jag ej har användning för min lilla fru något mer idag fick hon göra tidig kväll. "You sleep, tomorrow you cook me some food" sa jag med barsk stämma. Jag släckte och drog igen och låste dörren bakom mig. Nu ligger hon nere i den mörka källaren och bara latar sig. Det måste vara en fröjd att vara gift med mig.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 23 maj 2021 17:00

Jag gick och la mig framåt småtimmarna och klockan ringde ilsket vid sju på morgonen. Jag dunkade näven på "ringknappen" och tänkte somna om, men gjorde det inte. Jag släpade mig ur sängen och greppade påsen med smutstvätt och gick ned i tvättstugan. Jag tvättade bland annat fyra par kalsonger, så nu har jag underkläder tvättade för en månad. Sju tröjor tvättade jag också, så då har jag tröjor i sju veckor. Jag byter kalsonger och tröja en gång i veckan, vare sig det behövs eller inte.


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards